אתר מאמרים
מעגל הכותבים אתר מאמרים קהילתי
שלום אורח!

קייטרינג חלבי -מולקולה בכף ידנו

כיום עם התפתחות תחום הקולניריה בישראל יותר ויותר חברות קייטרינג חלבי נפתחות בעקבות הדרישה בענף המזון החלבי , אם בעבר המטבח החלבי לא היה באמצע ההתרחשיות של הדרישה של הלקוחות אשר דורשים מזון לאירועים כיום המצב השתנה בצורה דרסטית אם ניכנס לסיבה בצורה שיטחית למעשה מה שקרה בארץ וגם בעולם למעשה שנפתחו ערוצים חדשים של אוכל עם תוכנות חדשות בתחום האוכל החלבי וכמובן גם מוספים מעניינים בתחום האוכל החלבי כל השינויים הללו שהתרחשו יצרו למעשה חשיפה גדולה למטבח החלבי תוכניות הללו כוללת התעסקות במנות חדשות אומנם מבוססות על דברים שכבר אנחנו מכירים כגון קישים ,פסטות ,פוקצות ועוד מטעמים מעניינים איך השינויים שחלו במנות אילו הם גדולות המרכמים שונים ומגוונים והטעמים בכלל אין על מה לדבר בשינויים שחלו אם רוצים ממש להכנס לקייטרינג לאירועים  ולשינויים שהתפתחו בעת הזו אנו נחשפים למנות אחרונות מגוונות מאוד לא עוד גלידה טעימה במגוון טעמים אלה במנות אחרונות מושקעות לא פחות מהמנות הבשריות שאני מדבר על השקעה אני מדבר על שילובים של מגוון טעמים שנכנסו  למנות האחרונות אני מתכוון על לדוגמה על המטבח המלוקלורי שנתן הרבה אופציות יפות ומגוונות לאוכל נהדר ומיוחד.

אוכל מלקולרי

האוכל החדש שגורם גם למטבח החלבי למגוון יותר הוא הבישול המלקולרי , אם סתם ניגע במי שהמיא את התחום של האוכל המלוקולרי זהו מדען צרפתי בשם אורב דיס שהיה כימאי ורצה קצת יותר לגוון את האוכל אחר כך התפתח הבישול המלוקולרי שזו עצם בישול שונה בצבעים המיוחדים ובבישול המתוחכם שלמעשה הופך לדוגמה אבקה לנוזל ונוזל לאבקה .  החשיבות במטבח המלוקולרי בצד של קייטרינג חלבי שהמגוון שיש להציע שבכללו הטעמים,הצורה של האוכל וכמובן התיחכום יוצרים משיכה יותר גדולה לאוכל המוצע עלידי קייטרינג חלבי שיכול להציע מגוון אפשריות מיוחדות לסועד .


אודות מחבר המאמר

פזית קייטרינג בוטיק

דרושים בתחום הכתיבה | תנאי שימוש ומדיניות פרטיות | תוכן המפרסמים באתר מופץ ברשיון ייחוס-איסור יצירות נגזרות של Creative Common License.
כל הזכויות שמורות © Circle.co.il 2009-2012 - מאמרים להפצה חופשית מאת מעגל הכותבים.