אתר מאמרים
מעגל הכותבים אתר מאמרים קהילתי
שלום אורח!

עו"ד דנה תדמור- קייטרינג קוקטייל

קייטרינג שמוגש באירועי קוקטייל הוא הסגנון החביב על כולם, משום שיש בו משהו "לא מחייב". המלצרים המסתובבים בין האורחים ומציעים סוגי מאכלים שונים – מלוחים, מתוחים, מן הפס הקר או הפס החם; כולם מעשי ידי שף ואפשר לאכול כאלו ללא הגבלה, ולמען האמת ניתן לומר שהם מתאבנים מצד אחד, או קינוח מצד שני, הם יכולים להיות הארוחה בפני עצמה – ואפילו ניתן לשבוע מהם. מאכלים אלו שנקראים גם בעגה המקצועית "פינגר פוד" פותחים אין סוף אפשרויות ליצירתיות ולעיצוב חוויות קולינריות שונות ומשתנות בכל אירוע או מגש חדש.

אז במה תאכילו את האורחים המכובדים?

עו"ד דנה תדמור בעלת חברת קייטרינג מסבירה על עולם קייטרינג קוקטייל. האורחים לאירוע שלכם הם אלו שאמורים להתפנק וליהנות ככל שידכם תהיה משגת, או יותר נכון – בכל מה שידו של השף טובלת: זה יכול להיות בבישולים מוקפצים, מטוגנים, בצלייה ועוד. וכאשר מטילים את המשימה על חברת קייטרינג, כלומר – לא רק על שף אחד, אלא על קבוצת שפים אשר תפקידה העיקרי הוא לשבור שיאים בכל פעם מחדש בתחומם, כדי למצוא חן לחך המזמין ואורחיו.

האפשרות לבחור – ולא רק בין שתי עיקריות!

בקייטרינג קוקטייל, ישנו יתרון בכך שלא בוחרים רק בין שתי ארוחות עיקריות – בחירה שעלולה להגביל את אניני הטעם שאינם "מיישרים קו" עם אף אחד מהטעמים. בקייטרינג לאירועים כאלו, מוצע ערב רב של מטעמים בזה אחר זה, כשאין כורח למלא את הצלחת בארוחה עיקרית שהיא ברירת מחדל, אלא ניתן למלא את הצלחת במה שנראה קולע לטעם האור – וללא הגבלה.

הרגשה של אירוע יוקרתי

את הסגנון הזה של הקייטרינג מגישים בדרך כלל בכנסים ובמפגשים עסקיים, אולם גם באירועי בראנץ' או אירועים קטנים – למשל כמו ברית או בריתה שעורכים בצהריים או בערב, ימי הולדת קלילים או מסיבת רווקים ורווקות – נוהגים לבחור את קוקטייל המנות המיוחדות הקטנות הללו.


אודות מחבר המאמר

עו"ד דנה תדמור- קייטרינג קוקטייל

דרושים בתחום הכתיבה | תנאי שימוש ומדיניות פרטיות | תוכן המפרסמים באתר מופץ ברשיון ייחוס-איסור יצירות נגזרות של Creative Common License.
כל הזכויות שמורות © Circle.co.il 2009-2012 - מאמרים להפצה חופשית מאת מעגל הכותבים.