אתר מאמרים
מעגל הכותבים אתר מאמרים קהילתי
שלום אורח!

מתכוני גבינות לשבועות

סלט גבינת פרומעז ועלים ירוקים

חומרים:

200 גרם גבינת פרומעז200 גרם עלים ירוקים (תרד, אורגולה, או תערובת עלי בייבי)3 גבעולי בזיליקום, רק העלים 3 כפות חומץ בלסמי3 כפות אגוזים קלויים3 כפות שמן זית1/4 כפית מלח1/2 כפית סוכר1/4 כפית שום1/2 כוס  צנובר אופן ההכנה:

שוטפים את העלים הירוקים והבזיליקום. מייבשים אותם היטב.מערבבים בקערה את החומץ עם הסוכר,  שמן הזית, המלח והשום הכתוש.מערבבים את העלים עם הרוטב, מוסיפים אגוזים  וצנובר קלוי, ומלמעלה מפזרים חתיכות של גבינת פרומעז. לפני ההגשה יש לערבב את הסלט היטב כדי שהגבינה תספוג את כל הטעמים.גבינת ברי עטופה בעלי פילו

הכנת גבינות עובש מסוג קממבר, ברי וסנט מור היא לא מסובכת במיוחד אם מקבלים את ההנחיות הנכונות להכנת גבינות מסוג זה. תנסו לאפות עם גבינות עובש ותקבלו מאפים נהדרים!

חומרים:

113 גרם גבינת ברי4 עלי פילו2 כפות פירורי לחם50 גרם חמאה מומסת150 גרם ריבת תאנים או פטלאופן ההכנה:

מסדרים על משטח עלה אחד של בצק פילו, מעליו מורחים בעזרת מברשת חמאה מומסת, מפזרים מעל מעט פירורי לחם ומניחים עלה נוסף ושוב חוזרים על כל התהליך.אחרי שהנחנו את העלה הרביעי, מורחים במרכז מחצית מכמות הריבה, מניחים מעל  גבינת קממבר, ומעל הגבינה מניחים  את המחצית השנייה של הריבה.מרימים את 4 קצוות הבצק מעל לברי ומהדקים בעזרת חמאה עד שמקבלים שורה של חבילה.אופים בתנור מחומם מראש ל- 200 מעלות במשך 20 דקות.בצק עלים עם גבינת ברי

חומרים:

400 גרם בצק עלים113 גרם גבינה ברי50 גרם סוכר חום150 גרם אגוזי פקאן קלויים1 כפית קינמון

אופן ההכנה:

מחממים  תנור ל- 180 מעלות. מסדרים על תבנית משומנת את הבצק עלים. מערבבים את הסוכר עם הקינמון ואגוזי הפקאן. מניחים את תערובת הפקאן על הבצק, ומעל מניחים את גבינת הברי.סוגרים את 4 פינות הבצק מעל לגבינה כלפי מעלה, עד שמקבלים צורה של חבילה. מורחים מעל בביצה.אופים במשך 30 דקות עד שהבצק מזהיב והגבינה נמסה.גבינת ברי אפויה עם חמוציות

חומרים:

400 גרם בצק עלים113 גרם גבינת ברי150 גרם אגוזים קלויים100 גרם חמוציותאופן ההכנה:

מסדרים את הבצק על גבי תבנית משומנת. במרכז הבצק מסדרים חמוציות ומעל מניחים גבינת ברי. מפזרים את האגוזים הקלויים. מרימים את 4 הקצוות של הבצק ומהדקים לצורת חבילה.מורחים בביצה ומפזרים מעל שומשום.אופים בתנור שחומם מראש ל- 190 מעלות, עד לקבלת גוון זהוב.


אודות מחבר המאמר

אנו ב"גבינות מהלב" מלמדים להכין את כל סוגי הגבינות. הקורסים מועברים ליחידים ולקבוצות. לקבלת פרטים נוספים הנכם מוזמנים ליצור עמנו קשר בנייד 0547522906 ולהתרשם מהאתר שלנו בכתובת:  com.גבינות-מהלב.www

דרושים בתחום הכתיבה | תנאי שימוש ומדיניות פרטיות | תוכן המפרסמים באתר מופץ ברשיון ייחוס-איסור יצירות נגזרות של Creative Common License.
כל הזכויות שמורות © Circle.co.il 2009-2012 - מאמרים להפצה חופשית מאת מעגל הכותבים.