אתר מאמרים
מעגל הכותבים אתר מאמרים קהילתי
שלום אורח!

מתכוני גבינות

מאפה גבינות ופסטהחומרים:1 חבילה פסטה פנהתערובת גבינות (300 גרם גבינת  פרובולונה,150 גרם גבינת מוצרלה, 50 גרם גבינת פטה)150 מ"ל שמנת מתוקה360 מ"ל חלב50 גרם חמאה1/4 כוס קמח לבן1/4 כפית פלפל שחור4 שיני שוםאגוז מוסקט1 כפית אורגנו 1 כפית תימין1/2 כפית מלחאופן ההכנה:מגרדים בפומפייה את הגבינות. שומרים כ-100 גרם מתערובת הגבינות בצד כדי לפזר מלמעלה.בסיר ממיסים את החמאה, מוסיפים  4 שיני שום כתוש, מוסיפים את הקמח ובהדרגה את החלב. יש לערבב היטב כדי שלא יווצרו גושים. אם בכל זאת יש גושים צריך להעביר את התערובת דרך מסננת. כשהתערובת מסמיכה מורידים מהאש, מקררים מעט ומוסיפים את השמנת המתוקה. מוסיפים את תערובת הגבינות המגורדות, תבלינים  ומלח. מוסיפים את הפסטה ומערבים היטב.מכניסים לתבנית משומנת ומפזרים מלמעלה את תערובת הגבינות. אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות. אופים עד לקבלת גוון זהוב.לפני ההגשה יש לתת לפשטידה להתקרר כדי שתתגבש.רוטב גורגונזולה

חומרים:2 כפות קמח2 כפות חמאה1 כוס שמנת מתוקה1/2 כוס ציר עוף1 כוס גורגונזולה מגוררת1/4 כוס יין לבןאופן ההכנה:על אש נמוכה ממיסים את החמאה, מוסיפים קמח ומערבבים כ - 2 דקות. מוסיפים את שאר המרכיבים חוץ מהגורגונזולה, מערבבים ומבשלים 5 דקות ומוסיפים את הגבינה.

ברוסקטות גבינותחומרים:

300 גרם פטריות פרוסות50 גרם חמאה1 כף תימין2 שיני שום כתושותמלח ופלפל5 פרוסות לחם חתוכות באלכסון ל- 10 משולשים5 פרוסות  גבינה מעושנתאו פרוסות של גבינת קממבר או כל גבינה שאתם אוהבים1 כפית חרדל

אופן ההכנה:

מחממים חמאה במחבת ומטגנים בה את הפטריות הפרוסות. מוסיפים שום, פלפל שחור ומלח. מורחים את פרוסות הלחם בחרדל. מעל לחרדל מסדרים על 5 משולשי לחם פרוסות גבינה ומעל מעט מתערובת הפטריות. מפזרים תימין, מניחים מעל את פרוסות הלחם המשולשות ובעזרת מברשת מורחים מעט שמן זית על כל פרוסה.מכוונים את התנור למצב גריל ואופים  עד ההשחמה. הופכים ומורחים בשמן זית, ואופים עד שהגבינות נמסות והלחם משחים מעט.בתאבון!   


אודות מחבר המאמר

אנו ב"גבינות מהלב" מלמדים הכנת גבינות מכל הסוגים. אנו מקיימים קורסים לקבוצות וליחידים. לקבלת פרטים נוספים הנכם מוזמנים ליצור עמנו קשר בנייד 0547522906 ולהתרשם מהאתר שלנו בכתובת com.גבינות-מהלב.www

דרושים בתחום הכתיבה | תנאי שימוש ומדיניות פרטיות | תוכן המפרסמים באתר מופץ ברשיון ייחוס-איסור יצירות נגזרות של Creative Common License.
כל הזכויות שמורות © Circle.co.il 2009-2012 - מאמרים להפצה חופשית מאת מעגל הכותבים.