אתר מאמרים
מעגל הכותבים אתר מאמרים קהילתי
שלום אורח!

מילוי קמטים - שיטות טיפול

קמטי ההבעה הם תופעה בלתי נמנעת שלא ניתן להתעלם ממנה, ובוודאי שלא להתחמק ממנה, גם אם מאוד נרצה. אם לא נטפל בהם כראוי הם יישארו על פנינו ואף יגדלו מידי יום ביומו. אז איך נוצרים בכלל קמטי ההבעה? פשוט מאוד – עם השנים העור שלנו מאבד אלמנטים החיוניים לו מאוד, אלמנטים שאובדנם גורם לאובדן הגמישות בפנים ולהופעה של קמטים שונים בעור של הפנים. בעבר, טכניקת הטיפול היחידה בקמטים הייתה בעזרת ניתוח או בעזרת פילינג המקלף את שכבות העור אך כיום ישנה שיטה יעילה הרבה יותר - מילוי קמטים. טיפולי מילוי קמטים מבוצעים על ידי הזרקה של חומר מילוי אל עור הפנים. היתרון הגדול בטיפולים אלו, שהם אינם מצריכים הרדמה, תקופת ההתאוששות קצרה והם משפיעים במהירות רבה לפרקי זמן יחסית ארוכים.

שיטות למילוי קמטים

כיום, מילוי קמטים מבוצע על בסיס הזרקה של חומר מילוי אל עור הפנים ובכך עור הפנים מתמתח והקמטים אינם נראים עוד. כיום ישנם מספר חומרי מילוי בהם משתמשים לצורך מילוי קמטים מלבד הבוטוקס שאותו כולנו מכירים:

•    רסטילן – כיום נחשב לחומר מילוי קמטים יעיל ומתקדם ביותר והוא מתאים למילוי קמטים אצל כל גבר או אישה. ניתן להזריק את הרסטילן בקמטים שבין האף לפה, מתחת לעיניים, מעל השפה העליונה ובזויות הפה, לעיצוב עצמות לחיים, באזור הצוואר והידיים וכמובן לעיבוי של השפתיים.•    רדיאס – חומר מילוי קמטים זמני הנחשב לאחד מן החומרים האיכותיים ביותר בישראל בשל מינימום תופעות הלוואי שבו והתקופה הארוכה בה הוא יכול להחזיק מעמד (כשנתיים). רדיאס מוזרק לקמטים שבין האף לפה, לאזור עצמות הלחיים, בזוויות הפה, לאזור הסנטר, לאזור האף ולטיפול בצלקות כתוצאה מאקנה.•    ג'ובידרם - חומר מגובש חדשני מאוד שממבוסס על חומצה היאלורונית למילוי קמטים תוך הרדמה מקומית. •    טאוסיאל - חומר מילוי קמטים איכותי מאוד וגם בטיחותי. הוא מיוצר בשוויץ ונמצא בשימוש ברוב מדינות העולם המערבי וגם בישראל. מדובר בחומר טבעי המופק מחומר הנמצא בגוף האדם ולכן הוא נספק באופן מהיר וטבעי.•    סקולפטרה - חומר מילוי קמטים המורכב מחומצה פולי-לקטית סינטטית. ההזרקה מבוצעת תוך הרדמה מקומית ובחדר טיפולים על ידי רופא מוסמך בלבד.•    סיליקון - הזרקות סיליקון נותנות תוצאה קבועה. אם לא מרוצים מהתוצאה הראשונית ניתן לבצע הזרקות קטנות של סטרואידים כדי להמיס את הסיליקון ולפרק אותו אך זה מוגבל רק לחודשים הראשונים של הטיפול, ולאחר מכן אם רוצים להוציא אותו זה רק בעזרת ניתוח.


אודות מחבר המאמר

מאמר זה נכתב ע"י כותב תכנים מקצועי בחברת קידום אתרים בגוגל SEOneto.

דרושים בתחום הכתיבה | תנאי שימוש ומדיניות פרטיות | תוכן המפרסמים באתר מופץ ברשיון ייחוס-איסור יצירות נגזרות של Creative Common License.
כל הזכויות שמורות © Circle.co.il 2009-2012 - מאמרים להפצה חופשית מאת מעגל הכותבים.