אתר מאמרים
מעגל הכותבים אתר מאמרים קהילתי
שלום אורח!
מאמרים » לחם ומאפים » פיצה, רק לחשוב על המילה עושה אותי רעב, כשעולה לך התמונה של הפיצה, מה היא עושה לך?

פיצה, רק לחשוב על המילה עושה אותי רעב, כשעולה לך התמונה של הפיצה, מה היא עושה לך?

מחבר המאמר:
פורסם בקטגוריה: לחם ומאפים
המאמר נקרא 530 פעמים
תאריך פרסום:
גרסת הדפסה | 0 תגובות
פורסם באתר Circle: אתר מאמרים קהילתי



פיצה, רק לחשוב על המילה עושה אותי רעב, כשעולה לך התמונה של הפיצה, מה היא עושה לך? איך הפיצה שלך? יש עליה גבינה מותכת שנמסה ועל התוספות? הטעם ברור בכל נגיסה, לא ככה? יכול להיות שהצורה שאתה חושב על פיצה היא יותר שכבה עבה של גבינה, בצק שמן וטעם חזק של רוטב פיצה. אם התיאור האחרון הוא זה שמתאים לך, אז ההרגלים שלך של קניית פיצה כנראה של פיצה קפואה, אבל בהחלט לא תוצרת בית. אנחנו בפיצריית פיצה פאי החלטנו לשתף אותכם בחלק מהסודות הקמוסים שלנו להכנת פיצה בייתית, הכי טעימה שתטעמו אי פעם.בבית אפשר לאפות פיצות מעולות! כל מה שצריך זה רק מרכיבים טובים ואיכותיים, ומעט דמיון.תנסו לצייר לכם בראש פיצה שהיא כבר לא איזה גבינה ופטריות. פיצה זה כמו סנדוויץ פתוח עם הפנים פתוחות למעלה, ובעצם אפשר להפוך כל סנדוויץ להיות פיצה.ניתן לאפות את הפיצה עם סרדינים, במקום רוטב עגבניות לשים חרדל (או לשלב בין השתיים), וגבינה שוויצרית איכותית. פעם אחתראיתי מישהו מכין פיצה מתוך ג'חנון. אין סוף לשילובים שניתן לעשות.פיצת גורמה של מסעדות הינה בעלת חמישה מרכיבים - המרכיב העיקרי, קרום, רוטב, מרכיב אחד וגבינה נוספת. למה דווקא רק 5? כאשר יש יותר מדי פריטים על הפיצה, הטעם נהפך למעורפל וקשה להבין את הטעם שלה.זוכרים את הכריך שדיברנו עליו מקודם? החמישה מרכיבים יכולים להיות הג'בטה, ממרח מיונז, עגבניה או חסה, גבינה צהובה וטונה. אם אתם אוהבים ככה את הכריך שלכם, אין סיבה שאת הפצה לא.לפניכם מספר רעיונות וטיפים לפיצת גורמה. *לא להתפרע עם הרוטב - יש להשתמש ברוטב בצורה נכונה ונבונה, לא לשים יותר מדי רוטב, הכמות המספקת היא למרוח שכבה דקה את כל הפיצה ולא יותר מזה. כאשר מורחים את הפיצה ביותר מדי רוטב, הטעם של הרוטב משתלט על הפיצה.*השתמש רק בסוג אחד או גג בשתי סוגי גבינה. למרות שגבינת המוצרלה היא האהובה מכולם, כמעט כל גבינה תעבוד מלבד גבינות דיאטה אשר לא נמסות היטב. כשמונים גרם של גבינה תספיק לפיצה גדולה. גבינת צ'דר, שוויצרית ואפילו גבינת עיזים יכול להיות הצלחה. מוסיפים את הגבינה במהלך ה 5 דק' האחרונות של זמן האפייה וכך הוא נמס באופן אחיד מבלי להפוך לשרוף. מקווים שנהנתם מהכתבה שלנו, צוות פיצה פאי


אודות מחבר המאמר:

רועי בן עמי

wwO - חברה לשיווק וקידום אתרים



דירוג המאמר: לא דורג עדיין

תגובות למאמר פיצה, רק לחשוב על המילה עושה אותי רעב, כשעולה לך התמונה של הפיצה, מה היא עושה לך? תגובות למאמר פיצה, רק לחשוב על המילה עושה אותי רעב, כשעולה לך התמונה של הפיצה, מה היא עושה לך?

עד כה לא נרשמו כל תגובות למאמר פיצה, רק לחשוב על המילה עושה אותי רעב, כשעולה לך התמונה של הפיצה, מה היא עושה לך?. רוצה להיות הראשון?

הוספת תגובה חדשה


שם מלא:


כתובת דוא"ל:


תוכן התגובה

הקלידו את הקוד שבתמונה

Visual CAPTCHA


מאמרים נוספים בנושא לחם ומאפים

מי לא אוהב פיצה?
משלוחים של פיצות
פיצה, רק לחשוב על המילה עושה אותי רעב, כשעולה לך התמונה של הפיצה, מה היא עושה לך?
סנדוויצ'ים - הלהיט החדש של המזון לאירועים
סנדוויץ' - מאכל עממי? תחשבו בשנית
הגיע הזמן לשכוח את כל מה שאתם חושבים על סנדוויץ'
סנדוויצי'ם - לא מה שחשבתם
עצות לאפיה מוצלחת
סיפור של "פוביליו"

הנך נמצא כאן: פיצה, רק לחשוב על המילה עושה אותי רעב, כשעולה לך התמונה של הפיצה, מה היא עושה לך?.

פרסם את מאמריך באתר! פרסם את מאמריך באתר!
תהנה מחשיפה מקצועית בחינם ואפשר לאלפי גולשים פוטנציאליים להיחשף לדעותיך.
פרסם מאמר.
דרושים בתחום הכתיבה | תנאי שימוש ומדיניות פרטיות | תוכן המפרסמים באתר מופץ ברשיון ייחוס-איסור יצירות נגזרות של Creative Common License.
כל הזכויות שמורות © Circle.co.il 2009-2012 - מאמרים להפצה חופשית מאת מעגל הכותבים.