|
אספר לכם סיפור קצר, אתם לא תאמינו הוא קשור לניקוי מנדפים. וואלה, בטח אתם לא יודעים אפילו מה זה מנדף. ת'אמת גם אני לא ידעתי, עד ש..
אמש יצאתי לפאב השכונתי האהוב עלי ועל החבר'ה. מוזיקה טובה, אחלה אנשים, אלכוהול זול והכי חשוב מגוון רחב של דברים לנשנש ליד המשקה. אני אוהב לגוון בנשנושים שלי. לפעמים מעין טאפאס חם, איזה כרובית צלויה על הפלנצ'ה עם רוטב טחינה ולפעמים איזה נגעית של טונה אדומה טבולה בשמנ"ז. לפעמים אני הולך על משהו קר, כמו סלסלת הבית עם פוקאצ'ה קטנה.
קיצר אחרי כל הבלבלולים האלה על האוכל, מה אני רוצה לספר לכם? על הכרובית היו נקודות שחורות מוזרות ובלתי מזוהות כאילו הן צפות על הרוטב טחינה. למזלי הרב אני בן בית בפאב, והמנה מוכרת לי כבר שנים! וואלה, ישר קלטתי שמשהו לא בסדר.
לאור החברותא שיש לי עם בעלי הבית, המלצרים והמטבח הרשתי לעצמי להיכנס לדבר עם המטבח. פנים אל פנים להבין מה זה השחורים האלה. יכול להיות זה כמהין? נראה לי יקר מדי לפאב השכונתי..
בכל מקרה, אני נכנס למטבח לפני שאני עוד מספיק לפנות לטבח, אני עומד דקה מהצד ובוחן את אזור הבישול. באמת שהמטבח די קטן, אך בשוטף הוא מייצר אוכל סוף הדרך. קיצר אני קולט שמעל אזור הבישול יש מעין קולט אדים רציני כזה, שבעגה המקצועית נקרא מנדף. המנדף הזה היה מטונף, אקסטרא אקסטרא מטונף. בעין לא מזויינת אני אומר לכם חייבים שם ניקוי מנדפים. קיצר, אני מסתכל עוד דקה שתיים, פתאום אני קולט שהטינופת מהמנדף מטפטפת לתוך האוכל, לא ייאמן!
באותה שנייה אמרתי לעצמי, אין אין ניקוי מנדפים הוא קריטי לפאב הג'יפי הזה. מיד יצאתי החוצה, הזמנתי את החברוק של בעל הבית. דבר ראשון הראתי לו את הכרובית של שמצופה ברוטב הבית החדש, "רוטב כמהין". כמובן, שהוא הבין תוך שניות שמשהו לא בסדר. נכנסו יחד למטבח לעשות סדר בבאלגן המנדפים.
מיידית הוא קלט שלא מדובר פה בצחוק, יש צורך בניקוי מנדפים במיידי. כבר באותו ערב הוא החל לבדוק איזה חברה העוסקת בתחום הניקוי מנדפים יכולה להגיע כבר באותו הערב לפאב. מה כל כך דחוף? זה ברור.. המסעדה הפסיקה להוציא מנות לסועדים, דבר הגורר הפסדים כלכליים משמעותיים. וכל זה בגלל מה ניקוי מנדפים?! צ'יק צ'ק הוא מצא חברה העוסקת בתחום, והם הבריקו את המנדף, מה זה ממש צחצחו לו את הצורה. פתאום אתה קולט שיש מתכת מתכת ממורקת הנוצצת להפליא.
קיצר לסיכומם של דברים, אם לא הייתי בן בית במקום ודאי ולא הייתה לי האפשרות להיחשף לזוהמה היכולה להתרחש במטבח. הכי חשוב לבצע ניקוי מנדפים לעיתים תכופות בדיוק על מנת להימנע מהמצבים הללו, אשר אי ניקוי תדיר של המנדף מביא לפגיעה באיכות האוכל שמגשיה המסעדה. ועוד משהו פיקנטי אחרון, עכשיו יש מנה חדשה בתפריט של כרובית ברוטב כמהין הקרויה על שמי! יצא טוב שהם לא הקפידו על ניקוי מנדפים, הא?!
הכותב זה גידי
הנך נמצא כאן: ניקוי מנדפים סיבה ותוצאה , בפאב השכונתי.
![]() |
פרסם את מאמריך באתר! תהנה מחשיפה מקצועית בחינם ואפשר לאלפי גולשים פוטנציאליים להיחשף לדעותיך. פרסם מאמר. |
4853 20333 239 |
כותבים מומחים מאמרים מקצועיים קטגוריות נושא |