|
מחבתות עשויות ממגון חומרים וכל אחת מהן מציעה יתרונות שונים:פלדת אל חלד-נירוסטה:בבחירת מחבת נירוסטה יש מגוון יתרונות ביניהן: עמידות הנירוסטה בפני קורוזיה,עמידות בפני שריטות(ניתן להשתמש בכל כלי הבישול כולל מתכת) ושימוש בטוח במדיח הכלים.
מחבת נירוסטה איכותית היא מחבת המיוצרת מנירוסטה 18/10 שהוא היחס בין הכרום לניקל,נירוסטה יכולה להיות מלוטשת ומוברשת להענקת ברק.אלומיניום:במחבת אלומיניום,פיזור חום הוא הטוב ביותר,האלומיניום מסוגל לשמור על רמות חום גבוהות ויש לו עמידות גבוהה בפני קורוזיה,היא קלת משקל וקלה לניקוי.
הארדאנודייז HardAndoize:
מחבתות אנודייז מפיצות חום באופן שווה ובמהירות.משטח הנונסטיק שלהן עמיד בפני שחיקה וקורוזיה.מחבתות אלו הן קשיחות ועשוי מטפלון פרימיום מהסוג האיכותי ביותר שקיים.אלומיניום יצוק:מחבתות יציקת אלומיניום מלאה הן מחבתות בעלי הולכת חום מעולה ומחזיקות למשך זמן רב,חלקן מתאימות גם לתנור,כבדות יותר וגם למדיח הכלים.
אז איזו מחבת כדאי לבחור?
עם מגוון אפשרויות שקיימות היום לא קל לדעת מה לבחור,הרבה תלוי איזה סוגי מאכלים אנו אוהבים לבשל ומהי תדירות השימוש במחבת.אם אתם פשוט רוצים לבשל ביצה לארוחת בוקר הרבה פעמים אז מחבת בקוטר 20 או 24 ס"מ תתאים לכם.יחד עם זאת קיימים מגוון סוגים של מחבתות אשר מושפעות מסוג הציפוי ומאיכותו.אם אתם מבשלים המון וזקוקים למחבת שתעמוד בפני בישולים רבים,מומלץ לבחור מחבתות עם ציפויים חזקים יותר העמידים בפני שריטות רבות.ניתן להתייעץ איתנו על מנת לבחור את המחבת הטובה ביותר שתתאים לכם
קניתם כיריים מסוג אינדוקציה ? מזל טוב ! עכשיו מתלבטים איך לבחור מחבתות אינדוקציה ?
ייתכן שתצטרכו להחליף חלק מהמחבתות שברשותכם על מנת שיתאימו לשימוש בכרייים החדשות.
אז איך עובדת האינדוקציה?
האינדוקציה הן כיריים שעובדות על פי סלילים מגנטיים כך שבעת הנחת הסיר,הן ממגנטות אליו את התחתית ולאחר מכן הסיר צובר חום
וכך נוצר אפקט חום אחיד בכל תחתית הסיר.היתרונות בכיריים מסוג אינדוקציה הן שרק אם מניחים את הסיר על הכיריים אז הן מופעלות
ע"פ תכונת זיהוי מיוחדת שקיימת בחלק מהם.באמצעות כריים אלו הבישול מהיר יותר ובטיחותי.
שמחי ובניו כלי בית
הנך נמצא כאן: איך לבחור מחבת.
![]() |
פרסם את מאמריך באתר! תהנה מחשיפה מקצועית בחינם ואפשר לאלפי גולשים פוטנציאליים להיחשף לדעותיך. פרסם מאמר. |
4853 20333 239 |
כותבים מומחים מאמרים מקצועיים קטגוריות נושא |