|
1. חשוב לתת יחס אישי לכל לקוח שמתקשר אך גם לסיים את השיחה מהר
ככל שאפשר לפנות את הקו ללקוח הבא,
לכן דרושה מערכת המזהה את הלקוח בצורה אוטומטית מה שמאפשר פניה אישית
אליו , ובנוסף אפשרות לראות את ההזמנה הקבועה של הלקוח ולהפעיל אותה ללא
הצורך בביצוע הזמנה חדשה (חיסכון בזמן).
2. מעקב אוטומטי אחר ההזמנה מרגע שהלקוח סיים את השיחה ועד קבלתה,
על מנת למנוע עיקובים וחוסר נעימות.
3. שילוב הדפסה של ההזמנה ללקוח בצורה קריאה עם לוגו של הפיצריה ומבצעים
עתידיים כגון 5% הנחה בהצגת ההזמנה ובכך לגרום ללקוח לחזור שוב ולהזמין
וכן שמירת ההזמנה עלידי הלקוח ( בדרך כלל על המקרר ) עם לוגו הדבר שיחבר את
הרצון לפיצה עם הפיצרייה שלכם
בהצלחה
הנך נמצא כאן: טיפים לניהול ושירות לקוחות בענף הפיצריות.
![]() |
פרסם את מאמריך באתר! תהנה מחשיפה מקצועית בחינם ואפשר לאלפי גולשים פוטנציאליים להיחשף לדעותיך. פרסם מאמר. |
4853 20333 239 |
כותבים מומחים מאמרים מקצועיים קטגוריות נושא |