אתר מאמרים
מעגל הכותבים אתר מאמרים קהילתי
שלום אורח!
מאמרים » דיני תעבורה » עורך דין תעבורה – האם הכרחי?

עורך דין תעבורה – האם הכרחי?

מחבר המאמר:
פורסם בקטגוריה: דיני תעבורה
המאמר נקרא 793 פעמים
תאריך פרסום:
גרסת הדפסה | 0 תגובות
פורסם באתר Circle: אתר מאמרים קהילתי



כמו בהרבה מקרים בחיים התשובה היא פשוטה במידה ועשית עבירת תנועה כלשהיא והצלחת להיתפס אזי אתה זקוק לשירותי עורך דין על מנת למזער נזקים ולהתגונן מפני תביעה שעתידה לבוא מגורמים שונים פרטיים או מדיניים.בית הדין לתעבורה זכה למשכן עצמאי והוא מוגדר כנישה במסגרת החוק עם חוקים משלו ושופטים מקצועיים מהתחום וכמובן עורכי דין מומחים בחוקי התנועה הישראליים.בהרבה מקרים עורך הדין לתעבורה מוצא את הדרך לפרצות בחוק לדוגמא: דו"ח שנכתב בכתב יד לא ברור הוא עילה מספקת לביטול כמו כן פגמים נוספים שישנם בביצוע בדיקות שגרתיות לנהגים בעת מעצר הם גורמים מכריעים בהקלות בעונש אשר במידה ולא היית מיוצג ע"י סנגור היו נפסקים בחומרה יתרה.

עורך הדין רואה את התמונה הגדולה

כאשר נתפסת בעבירת תנועה,לדוגמא נהיגה בשכרות,עומדות בפני הנהג שתי אפשרויות,האחת להודות באשמה ולקבל את הדין, השנייה לכפור באשמה ולבקש להישפט,שתי האפשרויות טובות במידה והנהג מודע למצבו הנוכחי,לא תמיד יודע אותו אדם שנתפס בעבירה עד כמה מצבו טוב או חמור תלוי מאיזו זווית מסתכלים על המקרה כך שמכל מקום יהי מצבך הרבה יותר טוב לאחר התייעצות ראשונית עם עורך דין תעבורה.

במקרים בהם פלוני היה מעורב בתאונה ונפגע לצורך העניין,הוא אמור לדרוש פיצויים מחברת הביטוח של הנהג הפוגע,חברות הביטוח (למי שעדיין לא הספיק להכיר) הן קצת חסכניות ומעדיפות לא לשלם ללקוחותיהן,לשם כך צריך עורך דין מקצועי ומפולפל אשר ידע לעמוד על המקח וידרוש את המרב שמגיע ללקוחותיו.

שיטת הניקוד החדשה גם היא אינה משאירה מקום לטעויות ומאפשרת מעקב צמוד אחר נהגים שהורשעו בעבירות תנועה בתקופת זמן קצרה.ראשית כל הניקוד ניתן לנהג על סמך העבירה אותה ביצע כלומר במידה והוחלט שעבירה מסוימת היא חמורה אך לאחר התערבות של עורך דין מטעם ההגנה והוחלט על עבירה מינורית אזי יקבל הנהג פחות נקודות לרעתו.אם משך תקופה של שנתיים צבר הנהג מעל 24 נקודות הוא יזומן לקורס רענון במידה ויצבור 36 נקודות לרעתו רישיונו ייפסל לשלושה חודשים וכו',אך גם כאן יש מקום להתערבות שך עורך דין על מנת לנסות לערער על פסיקתו של משרד הרישוי.

לסיכום,עדיף לא לבצע עבירות ולנהוג על פי חוק אבל במקרה ונתפסתם בעבירה שמציבה אתכם בסכנה לשלילת רישיון או העמדה לדין רצוי שתיפנו לעורך דין מקצועי לענייני תעבורה.


אודות מחבר המאמר:

רועי



דירוג המאמר: לא דורג עדיין

תגובות למאמר עורך דין תעבורה – האם הכרחי? תגובות למאמר עורך דין תעבורה – האם הכרחי?

עד כה לא נרשמו כל תגובות למאמר עורך דין תעבורה – האם הכרחי?. רוצה להיות הראשון? לא ניתן להגיב למאמר זה בשלב זה. התגובות סגורות.

מאמרים נוספים בנושא דיני תעבורה

מתי יש להיעזר בעורך דין תעבורה
ד"ר אורי עצמון - הוכחת נהיגה במהירות מופרזת
לא כדאי לנהוג בשכרות
נהיגה בשכרות זה מתכון לאסון
הקשר בין דין פלילי לדין תעבורה
עבירות מהירות
זקוקים לעורך דין נהיגה בשכרות?
עורך דין לתאונות דרכים
יש לכם בעיות משפטיות בנושא תעבורה?
עו"ד תאונות דרכים- הביטחון שלך בנהיגה
מה עושים אחרי תאונת אופנוע
היית מעורב בתאונה? אתה חייב עורך דין לתאונות דרכים
עדות חוקר פרטי נפסלה בשל מצג שווא והתחזות
מומחים מטעם צדדים בתיקים מכוח חוק הפיצויים לנפגעי תאונות דרכים
האם פגיעת מנוף הינה בגדר תאונת דרכים?

הנך נמצא כאן: עורך דין תעבורה – האם הכרחי?.

פרסם את מאמריך באתר! פרסם את מאמריך באתר!
תהנה מחשיפה מקצועית בחינם ואפשר לאלפי גולשים פוטנציאליים להיחשף לדעותיך.
פרסם מאמר.
דרושים בתחום הכתיבה | תנאי שימוש ומדיניות פרטיות | תוכן המפרסמים באתר מופץ ברשיון ייחוס-איסור יצירות נגזרות של Creative Common License.
כל הזכויות שמורות © Circle.co.il 2009-2012 - מאמרים להפצה חופשית מאת מעגל הכותבים.